Papaya_nl

Respect voor producten, partners en onze planeet

Liquidseal behoudt kostbare wereldwijde hulpbronnen door verspilling te voorkomen. Door optimaal gebruik te maken van water en vruchtbare grond kunnen we de houdbaarheid van tropische vruchten zoals papaya verlengen, maar ook van onze planeet. Wereldwijde uitdagingen hebben ons geïnspireerd om een stap verder te gaan en het voortouw te nemen om onze industrie vooruit te helpen naar een duurzamere toekomst. Succesvolle partnerschappen en een gedeelde passie voor uitmuntendheid zijn wat er nodig is om dingen voor elkaar te krijgen.

Papaja's langer vers houden

Onze belofte is een bewezen en kosteneffectieve oplossing om papaja’s op een milieuvriendelijke manier langer vers te houden. Liquidseal heeft tientallen jaren besteed aan het ontwikkelen en perfectioneren van coatings die optimale bescherming bieden in de hele toeleveringsketen, waardoor papaja’s er beter uitzien en langer meegaan. Al onze recepten zijn biologisch afbreekbaar, geschikt voor zowel biologische als gangbare producten en getest volgens de hoogste normen.

Liquidseal voor papaja's na de oogst

Resultaten na 29 dagen bij kamertemperatuur

Gemiddeld gewichtsverlies

ECOLogic

Papaja’s gecoat met onze plantaardige formule behouden consequent een constantere kwaliteit en verhoogde stevigheid, terwijl ze nog steeds in staat zijn om hun gerijpte fase in te gaan. De resultaten tonen beter uitziende papaja’s die minder vatbaar zijn voor verontreinigingen zoals rot en schimmel, evenals een aanzienlijke vermindering van het gewichtsverlies terwijl de authentieke aroma’s en het aantrekkelijke uiterlijk van de papaja behouden blijven. Het gebruik van Liquidseal voorkomt verspillende kosten zoals overproductie om verliezen goed te maken en de schadelijke chemicaliën die worden gebruikt om deze te voorkomen.

Papaja’s zijn ook langer houdbaar, waardoor er flexibeler kan worden ingespeeld op fluctuaties in vraag en aanbod. Door de noodzaak weg te nemen om bij aankomst opnieuw te sorteren en opnieuw te sorteren, is Liquidseal niet alleen effectiever, maar ook efficiënter.

Liquidseal biedt kansen en voordelen voor iedereen

Productvoordelen

• Verlengt de houdbaarheid
• Vermindert verliezen
• Eenvoudig aan te brengen
• Beperkt infecties en kruisbesmetting
• Handhaaft de productkwaliteit in de hele toeleveringsketen
• Vermindert gewichtsverlies
• Verbetert smaak en uiterlijk
• Behoudt stevigheid

Mogelijkheden

• Verlaagt de kosten van de toeleveringsketen
• Verlengt het verkoopvenster
• Vermindert het gebruik van chemicaliën
• Ontsluit nieuwe markten
• Voldoet aan eisen van nultolerantielanden
• Zorgt voor meer flexibiliteit in (zee)transport
• Duurzame oplossing voor de markt
• Minder behoefte aan plastic verpakkingen tijdens transport

Applicatie & implementatie

Onze coatings kunnen op verschillende manieren worden aangebracht en zijn eenvoudig te implementeren in bestaande productielijnen, zowel in het land van herkomst als bij aankomst in het land van verkoop.
Deze veelzijdigheid creëert een flexibele en goedkope oplossing voor onze partners in de hele toeleveringsketen.

Kwaliteitsverzekering


Het volledig gecertificeerde assortiment coatings van Liquidseal staat internationaal synoniem voor innovatie en kwaliteit in de postharvest-industrie. Onze bekroonde producten voldoen zelfs aan de strengste eisen van nultolerantielanden. Dit stelt ons in staat om binnen een brede diversiteit aan markten te opereren en dient als een raamwerk voor het bouwen aan toekomstige ondernemingen. Onze partnerschappen worden gevormd door wederzijds respect en gedeelde waarden, ondersteund door solide resultaten.

De beste tijd om Liquidseal te gaan gebruiken was 10 jaar geleden.
De volgende beste tijd is vandaag.

Liquidseal voor Papaja’s

 

Verpakking: Jerrycan 25 ltr., Jerrycan 12,5 ltr., Vat 200 ltr., IBC 1.000 ltr.
Houdbaarheid: 1 jaar (aanbrengen binnen 4 weken na opening verpakking)
Bewaartemp.: Minimaal 5 °C, maximaal 40 °C.
Wetgeving: Voldoet aan EU- en FDA-regelgeving.