Leiden Into Business

Interview_Leiden_Into_Business

Waarom INTO business – Leiden

INTO business Magazine BV is samen met diverse partners (franchisers) uitgever van businessmagazines die in diverse rayons verschijnen. Kenmerkend voor deze rayons is de cohesie, die ooit tot stand is gekomen door cultuurhistorie, ligging en saamhorigheid. De kleurrijke zakelijke glossy’s zijn een platform voor alle ondernemers en (overheids)instellingen in een specifiek gebied.

Finance Liquidseal ontwikkelt vloeistof waarmee bloemen en fruit een langere levensduur hebben Liquidseal ontwikkelt vloeistof waarmee bloemen en fruit een lan Liquidseal Het is voor het openingsartikel van de DFT Tech pagina. Het bedrijf ontwikkelt vloeistof waarmee bloemen, maar ook fruit ingespoten kan worden zodat het een langere levensduur heeft. De foto kan in het lab worden gemaakt. Het moet een liggende foto zijn, is ook dragende foto van de pagina.

 

Het doel is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen, opdat zij zich bewust worden van het feit dat het in de eigen buurt ook goed zaken doen is en dat ver weg gaan helemaal niet nodig is. In die zin draagt INTO business hun steentje bij aan het stimuleren van de lokale economie.